Nou pla de dinamització

L’AJUNTAMENT DE CORBERA DE LLOBREGAT i ACOPA estem posant en marxa el 2016 actuacions de dinamització i transformació de la zona comercial de Corbera de Llobregat d’acord amb els criteris del departament de desenvolupament econòmic, que es resumeixen en  aquest tres punts:

 • Primer: La delimitació de l’àrea objecte de les actuacions de dinamització i transformació de la zona comercial, susceptible de portar una política comercial conjunta a tots els establiments que en ella s’integrin, i que haurà de configurar-se com una concentració d’oferta significativa, tant des del punt de vista quantitatiu com qualitatiu.
 • Segon: La definició d’instruments de cohesió i sensibilització al col·lectiu de comerciants i altres agents implicats, per tal d’assumir la necessitat d’integrar-se en l’execució de les actuacions de dinamització i transformació de la zona comercial de Corbera de Llobregat.
 • Tercer: Els objectius de les actuacions de dinamització i transformació de la zona comercial es concentren en la creació i posada en marxa del Centre Comercial al Cel Obert,  manteniment d’accions generals de dinamització comercial i estimulació del teixit empresarial local. Per tant, en l’exercici 2016 el 100% dels recursos acordats es destinaran a la creació, dinamització, comunicació i posada en marxa del nou Centre Comercial al Cel Obert que s’ubicarà a la Zona Comercial de Corbera de Llobregat.
Pla de dinamització de Corbera
Generalitat de Catalunya
Ajuntament de Corbera de Llobregat

l’INFOACOPA  és un butlletí de l’Associació que ens serveix com  a eina de comunicació entre la junta directiva de l’Acopa i els seus associats per tal d’informar-los dels canvis, decisions i actuacions que s’han dut a terme.

Tòtems

Per la vila observareu que hi trobem tòtems on s’informa de la ubicació dels diferents comerços associats a ACOPA en el mapa de Corbera i on hi consta el llistat d’aquests comerços classificats segons el tipus d’activitat oferta.

Plànol

S’ha creat un nou Plànol de Corbera actualitzat amb tots els comerços associats per tal de facilitar la compra als habitants i visitants de Corbera.

Banderoles

Amb una nova imatge, s’ha continuat la campanya de comunicació de les banderoles fora del comerços associats. Seguint l’estètica del nou logotip i la imatge d’ACOPA, s’han elaborat les noves banderoles dels associats, que identifiquen aquests comerços com a membres de l’associació de comerciants de Corbera de Llobregat.

De la mateixa manera, també s’han personalitzat les banderoles en campanyes concretes com la de Nadal o Sant Jordi.

S’ha elaborat un nou tríptic informatiu amb l’objectiu de donar a conèixer l’Associació a aquells nous comerços que es donin d’alta a Corbera i a aquells comerços que ja estan oberts però no hi estan associats.

El tríptic ha estat elaborat amb la nova imatge de marca i ha millorat la documentació informativa existent, ampliant la informació sobre l’Associació, els objectius i les accions que elaborem des d’ella. A la vegada, hi consten algunes campanyes i accions concretes, així com el llistat actual d’associats d’ACOPA.

El tríptic es pot trobar a l’Ajuntament, a la secretaria d’ACOPA i al punt d’informació municipal. Està previst que més endavant es tradueixi el text amb altres idiomes per tal d’arribar a més comerciants de Corbera.

L’ACOPA ha participat en diverses fires com és la d’Artesania de Sant Ponç o la de la Fira Innova a Corbera de Llobregat

Una de les fires on més presència té és a la de Sant Jordi en la que ACOPA s’implica en la festa perquè tothom pugui gaudir de la diada de la millor manera. Entre d’altres accions, en aquesta data assenyalada, els comerciants regalen roses als seus clients.

 • Acords amb entitats financeres
 • Assessorament sobre normatives, horaris, campanyes
 • Relacions amb l’Ajuntament (bústia de directe)
 • Xarxes socials de l’Associació
 • Identificació amb banderola personalitzada
 • Entrada de nous associats
 • Millores socials
 • Sessions de formació i xerrades divulgatives

Durant la campanya de Nadal, ACOPA realitza moltes accions promocionals i socials per a millorar l’ambient de les festes. Entre aquestes hi trobem:

 • Fil musical ambientant els carrers
 •  Animació i tallers pels carrers
 • Carta als Reis
 •  Sorteigs de regals pels menuts (7 tablets ACER 16 GB)
 • Tiquets d’aparcament gratuït en parquing c/la Pau
 • Banderoles Reis
 • Rasca-Rasca de Nadal

Sóc un comerciant!

Accedeix a la teva zona privada com a comerciant associat a ACOPA per actualitzar la teva fitxa d’empresa i publicar noves ofertes.

Accéss Comerciants